OPLEIDING BHV

HERHALING BHV

VCA

EHBO

KINDER EHBO

TRAINING KLEINE BLUSMIDDELEN

PORTOFOLIO TRAINING

PLOEGLEIDER BHV

REANIMATIE / AED

ONTRUIMINGSOEFENING

BEHEERDER BMC

OPLEIDING EHBO

Op aanvraag kunnen wij zowel de opleiding als de jaarlijkse herhaling op ons trainingscentrum of bij u op locatie verzorgen.

Liever bellen met één van onze medewerkers? Bel: 0182 604919

Omschrijving

De basisopleiding EHBO is geschikt voor iedereen die privé of beroepsmatig belangstelling heeft voor het vervullen van de Eerste Hulpverleningstaken thuis of op het werk. Een speciale vooropleiding is niet nodig.

Deze cursus bestaat uit drie dagen. De laatste dag staat in het teken van examentraining en het praktijkexamen. Deze wordt afgenomen door een externe commissie van het Oranje Kruis. Tijdens deze opleiding leer je onder andere Eerste Hulp te verlenen aan slachtoffers met een stoornis in het bewustzijn en/of ademhaling. Daarnaast komen diverse verband- en andere hulpmiddelen en technieken aan de orde.

Als je de praktijk met een voldoende hebt afgesloten ontvang je het diploma EHBO. Dit diploma is afkomstig van het Oranje Kruis. Het EHBO diploma heeft een geldigheidsduur van 2 jaar. Het diploma blijft geldig wanneer er jaarlijks herhalingslessen worden gevolgd.

Inhoud

Verdeeld over de opleidingsdagen:

  • Vormen van eerste hulp
  • Ziektebeelden
  • Optreden bij calamiteiten
  • Praktisch handelen

Aanmelden 

Voor een In-company opleiding of herhaling volgen op locatie of binnen het eigen bedrijf neemt u contact met ons op.

Foto's